Mitt minne av SDF:
När jag tänker efter, när det gäller det bästa lokalen för SDF då är det där på Östermalm, där på Storgatan. Har upplevt så mycket där, men då under 80-talet då jag fick mina barn men innan det då hade jag inga barn då brukade jag komma till Dövas Hus ofta. När mina barn kom, så var det flera olika aktiviteter som tex fester då tog jag även med barnen och även de andra vuxna tog med deras barn. Det kändes fritt då det fanns innegård då behövde man inte vara orolig när barnen lekte där.
Det var en skyddad innegård där vi vuxna kunde prata med varandra samtidigt som vi hade koll på barnen som lekte runtomkring.
På sommaren kunde man sitta ute, där det fanns lekplats där så vi vuxna kunde sitta i närheten och prata samtidigt ha koll på barnen. Det kändes så skönt. Ibland ville barnen köpa godis, och det fanns en kiosk mittemot på andra sidan gatan som barnen kunde gå dit själva utan att vi vuxna följde med då det var nära. Det är det som jag saknar och aldrig kommer att glömma.