År 2006 firade vi stort tillsammans med Sveriges Dövas Riksförbund och hade ett stort arrangemang.  Det började med en smygstart på en onsdagskväll på Dövas Hus med tipspromenad och en pjäs från SDUR:s teatergrupp.

Vi arrangerade en större pubafton på fredagskväll med ett stort partytält ute på parkeringsplatsen utanför Dövas Hus. Bland annat så uppträdde trollkarlen Rolux och visade oss smakprover från den magiska världen.

På lördagen var det en föreläsning om Audsim av amerikanerna Ph. D Ben Bahan och Dirksen L. Bauman. Lördagen avslutades med en bankett i Blå Hallen på Stadshuset och det bjöds på olika underhållning och så delades det ut olika priser till personer som arbetat inom området teckenspråk.

Under självaste teckenspråksdagen söndagen den 14 maj hade vi utställning, sång och tal på Norrmalmstorg.