Mitt minne av SDF:
Jag har verkligen många olika minnen från föreningen så att det är svårt att välja då Jag verkligen är en föreningsmänniska men jag väljer ett minne från Solbacken.
Jag var lill-värdinna, dvs jag ställde upp under somrarna istället för Christer Leljevahl som ansvarade för Solbacken.
Det var många olika fester som jag var ansvarig för och det var flera ungdomar som kom på besök.
Det var speciellt under en sommar, en döv som hade eget båt åkte ut en kväll med 6-8 personer på båten. En fru var orolig över att båten aldrig kom tillbaka så jag fick gå ner till bryggan flera gånger och plötsligt såg jag en båt som kom, så blev vi glada över detta men när vi insåg att det faktiskt var en polisbåt som närmade sig till bryggan så undrade man vad det hänt.
Det var så att båten hade sjunkit och alla som åkte med på båten simmade till ett annat ö där polisen plockade upp dem och körde till Solbacken…
Vilken historia!