Föreningen har haft 21 lokaler genom historien.
I början använde man Manillaskolan, ofta i samband till föreningsmöte och olika slags möten.
Därefter har man använt sig av olika platser och för det mesta så har man hyrt eller lånat lokalerna från organisationer som t.ex. hantverksföreningen, Typografiska föreningen och Stockholms folkskollärareförening.

År 1880 hyrde föreningen en stor sal och två mindre rum på Östermalmstorg (tidigare Ladugårdslandstorg) men det blev för mycket för föreningen.
Tre av styrelsen förlorade flera tusen kronor p.g.a lån.
Albert Berg fick även betala 1200 ur egen ficka. Därefter har man varit tvungen att flytta flera gånger.

År 1908 flyttade föreningen till en egen lokal för första gången på Luntmakargatan 7, tack vare ett anslag från Stockholms stad. Där var föreningen kvar fram till 1914 och därefter blev det flera flytt fram till år 1938 då föreningen flyttade in till en lokal på Drottninggatan 26.
Lokalen var på  7 rum och kök. Under 1960-talet tog Stockholms Stad beslutet att utveckla Stockholm City, det kallades även för ”citysaneringen” och det ledde att föreningen var tvungen att flytta på nytt och det blev då till Götgatan 68.
År 1979 flyttade föreningen in till ett eget hus på Storgatan 23 som benämnandes som Dövas Hus och där stannade föreningen i totalt 25 år. Många medlemmar har fortfarande idag fina minnen från Dövas Hus på Storgatan 23.  På grund av hyreskostnaderna var föreningen tvungen att flytta och denna gången år 2004 till nuvarande lokal på Palmfeltsvägen, Globen.