Mitt minne av SDF:
Jag har besökt Dövföreningens gamla lokal på Götgatan 68 flera gånger under året 1976.
Jag minns att det var några våningar upp upp till lokalen.
En stor hall med hängare på båda väggar. En trappa ner till lokalen där fanns några fikabord och stol som man kan sitta och fika.
Där vid hörnet var det baren som säljer drycker och mat. Precis bredvid baren var det ett större rum till, där det var dansgolv som man kunde dansa och det fanns även teaterscen. Det ser verkligen mysigt därinne.
Det var en dag då vi var flera som satt och tecknade då och plötsligt dök det upp två okända män in från hallen som vi inte kände till, alla glodde på de två och var fundersamma. De två männen tecknade stort och sa ”Hello, WE DEAF FROM FRANCE!”.
Vi andra gapade på mun, ett internationellt besök!